سوالی دارید؟
تمایل دارید صفحه اینستاگرام کبیر را مشاهده نمایید؟

اخبار

صفحه اصلی اخبار

روش جزوه نویسی اساتید

روش جزوه نویسی اساتید

موسسه کبیر روش ثابتی را برای جزوه نویسی در تمامی کلاس های آنلاین و حضوری فارق از استاد کلاس، سطح و یا نوع آن در نظر دارد. دنبال کردن این روش باعث قابل فهم تر شدن جزوه خواهد بود و فراگیران را کمتر گیج خواهد کرد. بنابراین، از اساتید گرامی متشکریم اگر تمامی قوانین جزوه نویسی را برای هماهنگی و یکسان بودن تمامی جزوات رعایت نمایند.

  1. بعد از باز کردن قسمت course باید در بالای سمت راست صفحه روی گزینه edit in browser کلیک نمایید تا بتوانید در صفحه یادداشت کنید.
  2. از بولت استفاده کنید: باید به طور موثری برای نکات مختلف از بولت استفاده کنید. نکاتی که مرتبط به هم هستند باید تحت یک بولت علامت گذاری شوند.
  3. از فونت calibri سایز 20 و رنگ مشکی برای تمامی بخش های جزوه استفاده کنید. سایز فونت کوچکتر و بزرگتر در صورت تمایل فراگیران به پرینت گرفتن جزوات ایجاد مشکل خواهد کرد.
  4. از رنگ های هایلایت استفاده کنید: کبیر 3 رنگ هایلایت اصلی دارد. زرد برای نکات مهم و جدید، سبز برای نکات گرامری و آبی روشن برای تکالیف.
  5. از پررنگ کردن استفاده کنید: لازم است برای تأکید بیشتر، کالوکیشن های گیج کننده و یا اصطلاحات مهم پررنگ شوند.
  6. هر جمله یا ساختاری که اشتباه تلقی می شود باید با رنگ فونت قرمز به جای مشکی نوشته شود و غلط ها هرگز به رنگ هایلایت قرمز تغییر نمی یابند، بلکه تنها رنگ فونت آنها عوض می شود.
  7. برای سطوح مختلف فراگیران به طور موثر از دیکشنری استفاده کنید و فراگیران را نیز تشویق کنید که از آن استفاده نمایند. شما می توانید به جای نوشتن معنای برخی لغات، آن را به راحتی از دیکشنری لانگ من در جزوه آنها کپی نمایید و پس از آن توضیحات اضافه را با هایلایت کردن معنا و کالوکیشن های مختلف دیکشنری به فراگیران بدهید.
  8. از تگ استفاده کنید: در جزوات تگی به نام to do وجود دارد که باید قبل از عنوان هر تکلیف استفاده شود. اگر این تگ تیک بخورد بدان معناست که فراگیران آن تکلیف را به نحو احسنت انجام داده اند و در غیر این صورت باید تیک نخورده باقی بماند و از فراگیران خواسته شود که آن را برای جلسه آینده آماده کنند یا تا سطح رضایت بخشی بهبود بخشند. باید به فراگیران اطلاع داده شود که انجام ندادن بیش از 5 تکلیف در هر ترم به هر دلیلی پذیرفته نیست.
  9. از هایپرلینک استفاده کنید: هر لینک اضافه (تمرینات آنلاین گرامر، ریدینگ اضافه و یا توضیحات بیشتر) باید در قالب هایپرلینک و تحت یک عنوان بارگزاری گردد. بدین منظور، کلیدهای ctrl و k را هم زمان فشار دهید. صفحه ای پدیدار خواهد شد که در آن باید لینک URL را در قسمت آدرس و عنوان آن را در قسمت display text وارد نمایید.

0 نظر


لطفا وارد شوید و نظر خود را ثبت نمایید.