سوالی دارید؟
تمایل دارید صفحه اینستاگرام کبیر را مشاهده نمایید؟

محتوای الکترونیکی

صفحه اصلی محتوای الکترونیکی

درباره عکاسی تبلیغاتی باید چه نکاتی را مورد توجه قرار دهیم؟

درباره عکاسی تبلیغاتی باید چه نکاتی را مورد توجه قرار دهیم؟
عکاسی تبلیغاتی شامل عکاسی از محصولات، فضای شرکت ها و کارگاه ها و کارمندان یک مجموعه و . . .می شود. عکس های تبلیغاتی باید توجه مخاطبین را به خود جلب کنند بنابراین عکاس ها روی جذابیت عکس ها کارهای زیادی انجام می دهند. در ادامه به شما چند تکنیک عکاسی تبلیغاتی را آموزش می دهیم.

1)  نوردهی

شما باید بتوانید از نور موجود در محیط های صنعتی برای تنظیم نوردهی عکاسی استفاده کنید که مهم ترین نکته در عکاسی صنعتی می باشد. این موضوع مهم است، چون محیط صنعتی اکثر اوقات کنتراست متفاوتی ایجاد می‌کند، این نور از حسگر تصویر دیجیتال یا فیلم تجاوز می‌کند.

2)  مشاهده با دقت محیط قبل از عکاسی

از مدیر مجموعه بخواهید تا مجموعه را کاملا به شما نمایش دهد، باید سوژه های جذاب را شناسایی کنید و دقت کنید که دستگاه ها و محیط کاملا مرتب و تمیز باشند. حتما با دوربین خود چند عکس آزمایشی از محیط بگیرید. در هنگام عکاسی از کارمندان و پرسنل بخواهید لباس های فرم مرتب بر تن کنند و ایمنی را در محیط کاملا رعایت کنند و دستکش و کلاه ایمنی را حتما داشته باشند.

3)  وسایل عکاسی

در عکاسی صنعتی حتما باید سه پایه داشته باشید، گاهی اوقات نیاز به استفاده از فلاش های بزرگ تر چتری نیز احساس می شود.

4)  عکاسی از محیط

برای ایجاد تصویر هنری از سرعت شاتر پایین برای سوژه های متحرک استفاده کنید. برای از بین بردن سایه ها نیز از ریفلکتورها (بازتابنده) استفاده کنید.

5)  تنظیم نوردهی و کنتراست

نور موجود در محیط های صنعتی معمولا کار عکاسی را دشوار می کنند، سطوح صاف و براق و همچنین ماشین آلات فلزی نور را بازتاب می دهند، بنابراین از کنتراست بالا استفاده کنید. برای عکاسی از محیط بیرون و نماهای ساختمانی نیز از نور محیط بهره بگیرید و بهترین زمان برای این نوع عکاسی غروب است. دیافراگم خود را در این موارد باید بین f8 تا f11 تنظیم کنید.

استفاده از تکنیک های حرفه ای می تواند بهترین عکس ها را در عکاسی صنعتی ایجاد کند و نتایج بسیار عالی را به همراه خواهد داشت.

وسایل تنظیم نور

اما در ساختمان یک لنز ابزار بسیار مهم دیگری نیز وجود دارد که در داخل لنز تعبیه شده است و دیافراگم یا اپرچر نامیده می شود. در واقع این ابزارها وسایل تنظیم در دوربین عکاسی هستند که عبارتند از:

1) وسایل تنظیم فاصله

2) وسایل تنظیم نور که خود شامل:

-  دیافراگم

-  شاتر

-  نورسنج


دیافراگم :

دیافراگم یا اپرچر  یکی از ابزارهای مهم در یک دوربین عکاسی است. این وسیله که در داخل لنز قرار داده شده، وظایف مهمی را به عهده دارد.
دیافراگم دوربین های اولیه به اشکال مختلفی ساخته م یشد تا این که به شکل کامل امروزی درآمد. دیافراگم از چند تیغه فلزی تشکیل شده است که می توانند روزنه ای چند ضلعی و تقریباً دایره مانند را به وجود بیاورند. این روزنه می تواند بر حسب نیاز اندازه های مختلفی به خود بگیرد، درست مثل مردمک چشم انسان، و برای همین است که به این نوع دیافراگم، دیافراگم عنبیّه ای یا مردمکی می گویند.  این پره ها یا همان دیافراگم تقریباً در وسط لنز نصب می شوند.

همان طور که اشاره کردیم دیافراگم وظایف مختلفی را به عهده دارد که یکی از مهم ترین آن ها کنترل مقدار نور وارد شده به دوربین است. با کوچک و بزرگ شدن اندازه روزنه مقدار نوری که از لنز عبور می کند و به سطح فیلم یا حسگر برخورد می کند تغییر می کند. با محاسبات ریاضی هر یک از اندازه های دیافراگم را با عددی مشخص کرده اند که به آن f – Number یا f – Stop می گویند. در کنفرانسی که در سال ۱۹۰۰ در شهر پاریس تشکیل شده اعداد استانداردی برای ( درجات دیافراگم به تصویب رسید و کلیه سازندگان موظف به استفاده از آن شدند.

هرچه اعداد دیافراگم بزرگتر باشد مثلا f.16 روزنه کوچکتر و هرچه عدد دیافراگم کوچک تر باشدمثلا f.2 روزنه بزرگتر می شود .علت این امر آن است که اگر قطر دیافراگم f.4 را چهار برابر کنیم معادل فاصله کانونی لنز خواهد شد و اگر قطر دیافراگم f.16 را شانزده برابر کنیم معادل فاصله کانونی لنز خواهد بود.

0 نظر


لطفا وارد شوید و نظر خود را ثبت نمایید.

بهترین ها

  نام تعداد آزمون میزان موفقیت
Photo َAmeneh Darvishzadeh 1 100/00 %
Photo Mehrad Hashemi 1 100/00 %
Photo مهدی حسین پور آقائی 1 100/00 %
Photo zahra namdari 46 98/21 %
Photo یاسمن محمدی پور 4 98/08 %
Photo فرنوش طغیانی 17 98/06 %
Photo Tara Mohammadi 3 96/43 %
Photo yasaman mohamadipur 51 95/86 %
Photo محمدجواد ملائی اردستانی 3 94/44 %
Photo Arzhang Saberi 4 93/33 %
Photo Soheila Karimi 123 92/71 %
Photo aram farhmand 10 92/31 %
Photo یاشار اسکندری 98 91/14 %
Photo پریسا سلوکی شهرضایی 72 89/49 %
Photo ارشیا قلمکاری 33 89/23 %
Photo Omid Aghababaei 20 87/92 %
Photo سجاد آقابابایی 2 87/50 %
Photo محدثه درویشی 1 87/50 %
Photo Fardin Azhdari 27 86/58 %
Photo نازيلا حاجي صباغ 31 85/94 %