هرجا که حرفی از ارائه، همایش و سخنرانی در میان باشد، ذهن همه ناخودآگاه به سمت یک نرمافزار و نام خاص معطوف میشود: پاورپوینت. اما پاورپوینت دقیقا چیست؟ پاورپوینت ابزاری برای یادگیری چندرسانهای است. عبارت یادگیری چندرسانهای در واقع اصلیترین کاربرد نرم افزار پاورپوینت است که در آن با استفاده از تصاویر در هنگام ارائه، فرآیند یادگیری ارتقا و بهبود مییابد. پاورپوینت در بازار نرمافزارهای ارائه کنفرانس سهمی ۹۵ درصدی را به خود اختصاص داده است و بیش از یک میلیارد نسخه از آن بر روی رایانههای سرتاسر جهان نصب شده است و طبق تخمینها، این نرمافزار در هر ۳۵۰ ثانیه یک بار مورد استفاده قرار میگیرد. با تسلط روی این برنامه میتوانید در پونیشا پروژههای پاورپوینت را انجام دهید و به درامد برسید. همچنین میتوانید پروژههای پاورپوینت خود را به سایر فریلنسرهای فعال در این حوزه بسپارید.پاورپوینت یکی از مجموعه نرمافزارهای محبوب شرکت مایکروسافت آفیس است که کاربرد اصلی آن در ساخت و طراحی اسلایدهای مختلف و نمایش دادن آن در صفحات نمایش خلاصه میشود. در دنیای امروزی، هر فرد، شرکت و یا مجموعهای برای فعالیت نیاز به یک گرافیست حرفهای دارد تا محصولات و یا خدماتش را به شکلی حرفهای به دیگران نمایش دهد، بنابراین پاورپوینت میتواند شمشیر مناسبی برای ورود به میدان بازار کار باشد. این برنامه در حال حاضر برای تمامی سیستمهای عامل ویندوز و مک طراحی شده است و حتی در گوشی نیز قابلیت استفاده دارد. پاورپوینت در ابتدا توسط کمپانی «فورثاوت» با نام اولیه «پرزنتر» و برای سیستم عامل مکینتاش در سال ۱۹۸۷ طراحی شد. محبوبیت بالای این برنامه باعث شد تا مایکروسافت در همان سال این برنامه را به قیمت ۱۴ میلیون دلار خریداری کند و این نرمافزار به صورت رسمی در ۲۲ می ۱۹۹۰ و همزمان با انتشار ویندوز ۰/۳ منتشر شد.
کاربردهای پاورپوینت؛ آچارفرانسهای در سیستم شما
در هر کار، رشته و محیطی که مشغول به فعالیت باشید، هرازچندگاهی نیاز دارید تا خودتان، شرکت و یا خدمات خود را تبلیغ کنید. اما تبلیغات چیست و چه ربطی به پاورپوینت دارد؟ شما برای ارائه آن چه که در چنته دارید نیاز به یک نرمافزار حرفهای گرافیکی دارید. در پاورپوینت همه چیز برای یک ارائه حرفهای برای شما دیده شده است. ابزارهای پردازش کلمه، طرح، ترسیم، رسم نمودار و ارائه به همراه همه امکانات و گزینهها برای استفاده و یادگیری آسان برای شما با چند کلیک ساده در دسترس است. بهتر است با این کاربردهای نرمافزار پاروپوینت بیشتر آشنا شوید:
کاربرد پاورپوینت در تدریس
پاورپوینت توانسته به راحتی جای ابزارهای سنتی مانند گچ و تخته را در سرتاسر مدارس و دانشگاههای جهان گرفته و ابزاری ساده و کاربردی برای استفاده از روشهای نوین تدریس فراهم آورد. مطالعات صورت گرفته در مورد کاربرد نرم افزار پاورپوینت در تدریس نشان میدهد که به علت استفاده همزمان، هماهنگ و درست تصویر و صوت در آموزش، درک سخنرانیها و محتوای تدریس شده اساتید برای دانشجویان و دانشآموزان بهتر شده و یادگیری آنها سازمان یافتهتر بوده است.
کاربردهای تجاری
شرکت در جلسات مختلف کاری، بخش مهمی از حضور شما در هر اداره و سازمانی است. در جلسات مختلف کاری، بسیار ضروری است که بتوانید ایدههای ذهنی خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. ارائه مناسب در هر جلسه میتواند به انتقال تفکرات و موفقیت شما کمک شایانی کند. یک ایده عالی، یک محصول جدید و یک فکر تازه بدون وجود یک نمای مناسب خارجی امکان تبدیل به واقعیت را نخواهد داشت و اینجاست که پاورپوینت کمک حال شما خواهد شد تا کاری ارزشمند برای خود و شرکتتان انجام دهید. شما به کمک این نرمافزار میتوانید فایل و پروژهای چندرسانهای را به مخاطبین خود ارائه کنید. فایلی که از تلفیق متن، نمودار، تصویر، ویدیو و صوت درست شده است. قطعا با یک ارائهی کامل و زیبا که با پاورپوینت ساخته شده، از دید دیگران نیز بسیار حرفهایتر به نظر خواهید رسید.
کاربرد پاورپوینت در مدیریت و ساده سازیِ پیچیدگی ها
پاورپوینت میتواند تجسم موثری برای دادههای ذهنی و آماری ایجاد کرده و اطلاعات پیچیده را به سادگی نمایش دهد. پیروی از دستورالعملها، سیستم و روندکاری در یک سازمان، گاه بسیار دشوار است، اما اگر فرایند هر چیزی بتواند به طور ظاهری به نمایش در بیاید، کار برای تمامی افراد سادهتر خواهد شد. اسناد پاورپوینت را میتوان به گونهای طراحی و تولید کرد که هر وقت شهروندی از آن بازدید کرد، بتواند به راحتی آن را درک کرده و در پیشبرد روند کار خود از آن استفاده کند.
کاربرد پاورپوینت برای کارجویان
افراد متقاضی کار میتوانند با استفاده از پاورپوینت، برای خود رزومه یا پرتفولیوهای جذاب تولید کنند. شما میتوانید با اراوهه دادن نمونهکارهای خود در قالب یک رزومه دیجیتال یا چندرسانهای، روشی بینظیر برای ارائه توضیحات در مورد مهارتها و دانستههای خود خلق کرده و مصاحبهکننده را مجذوب تواناییهای خود کنید.