سوالی دارید؟
تمایل دارید صفحه اینستاگرام کبیر را مشاهده نمایید؟

محتوای الکترونیکی

صفحه اصلی محتوای الکترونیکی

استراتژی ویدئو برندینگ

استراتژی ویدئو برندینگ
اما برای ویدیو برندینگ شما نیاز به تولید محتوای ویدیویی مداوم و منظم دارید که در چهار مرحله باید آن را سازماندهی کنید.
مرحله اول

پی بردن به این موضوع که چرا باید ویدیو برندینگ کنیم؟
در این مرحله می‌بایست به دلیل منطقی برای ویدیوبرندینگ برسید و اساس اینکه آیا مرحله اول برندینگ بر مبنای ویدیو راهکار شما در شرایط کنونی هست یا خیر را بررسی کنید.

یکی از مهم‌ترین عوامل شکست برندسازی ویدیویی، عدم نیاز به این مقوله از پایه است. به‌عنوان مثال در اغلب موارد کسب‌ و کارهای B2B در عین حال که نیاز به تولید محتوای ویدیویی دارند اما نیازی به ویدیو برندینگ به معنای وسیع و کامل آن ندارند، همچنین خیلی از افراد زیرساخت‌های اولیه برند شخصی را ندارند که بخواهند از طریق ویدیو برندینگ آن را توسعه دهند و یا کسب‌وکارهای محصول‌محوری که نیازی به برندسازی ویدیویی ندارند ولی در نقطه مقابل آنها، اغلب کسب وکارهای خدماتی و برندهای شخصی باید برای ویدیوبرندینگ اقدام متناسب داشته باشند.

لذا پیش از قدم گذاشتن در این مسیر می‌بایست از طریق مشاوران برندینگ به جواب قطعی این سوال رسید که آیا ویدیوبرندینگ درمان مشکلات و معضلات کنونی کسب‌و‌کارمان هست یا خیر؟

مرحله دوم

پژوهش و جایگاه‌سازی برند ویدیویی متناسب با مخاطبان هدف
پس از رسیدن به قطعیت برای موثر بودن ویدیو برندینگ با توجه به نوع کسب‌وکار، می‌بایست جایگاه برند ویدیویی‌تان را نیز طبق معیارهای دقیقی که از پژوهش روی مصرف‌کنندگان برندتان به دست می‌‌آورید مشخص کنید. این مسیر همانند تعیین جایگاه در برندسازی معمول، تابع قرار گرفتن آن چیزی که بنا به فروش آن دارید در نقشه بازار است.

نقشه بازار طیفی از جایگاه‌هاست که یک محصول یا خدمت می‌تواند در بازار در مقایسه با رقبا داشته‌باشد و این جایگاه‌ها بر اساس دو جنبه ای که برای مشتری اهمیت بیشتری دارند، تعیین می‌شوند: قیمت و کیفیت.

به عنوان مثال اگر قرار است محصولی با قیمت و کیفیت بالا به دست مصرف‌کننده خود برسانید این محصول در جایگاه لوکس قرار می‌گیرد و نشان‌دهنده این است که ویدیوهایی که برای ویدیو برندینگ بنا به تولیدشان را دارید نیز باید از لحاظ مشخصه‌هایی همچون لوکیشن، طراحی صحنه، نوع تصاویر و … در مرتبه لوکس قرار بگیرد و تداعی‌کننده جایگاه لوکس محصول شما در ذهن مخاطب به وسیله تصاویر ویدیویی باشند.

مرحله سوم

چطور ویدیوی استاندارد متناسب با برندمان بسازیم؟
تولید ویدیو برای ویدیوبرندینگ یک تفاوت با ساخت بقیه ویدیوهایی که در پلن‌های کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرد دارد و آن این است که شاید برای بقیه ویدیوها شما ضرورتی به رعایت استانداردهای مهم و اصلی ویدیوسازی نداشته باشید اما برای ساخت ویدیو در جهت ویدیو برندینگ شما ملزم به رعایت تمامی شرایط و استانداردهای کیفی برای ویدیو هستید، استانداردهایی همچون ایده و سناریوی خوب، استفاده از تجهیزات باکیفیت، صدا و تصویر بدون نقص، قاب‌بندی حرفه‌ای، تدوین جذاب و کلیه مواردی که برای داشتن یک ویدیوی خوب می‌بایست رعایت کرد.

وقتی صحبت از حافظه تصویری در ویدیو برندینگ می‌شود به منزله این است که شما با یقین به تاثیر تصاویری که در قالب ویدیو پیش چشم مخاطب قرار می‌دهید فریم به فریم تصاویر را ضبط کرده‌اید و همین باعث می‌شود جای هیچ عذر و بهانه‌ای برای قصور یا نقص احتمالی در ویدیوی شما که به جهت برندسازی ویدیویی تولید و منتشر شده‌است پذیرفته نباشد.

مرحله چهارم

گرفتن بازخورد از مخاطبان و شکل‌دهی درست برند در ویدیوهای آینده
در مرحله چهارم و نهایی نیز با بررسی نتایج حاصل شده از انتشار ویدیوی خود اقدام به برآورد و تحلیل میزان تاثیر ویدیوهای منتشر شده کرده و در ادامه با گرفتن نظرات مخاطبان کسب‌و‌کار و انجام نظرسنجی سعی در بهبود ویدیوها و در نتیجه بهبود برندسازی ویدیویی خود و یا کسب‌وکارتان می‌شوید و اینجاست که انتخاب صحیح پلتفرم انتشار با ابزارهای کارآمد تحلیل رفتار مخاطبان نسبت به ویدیوهای شما می‌تواند نقش موثری در هدایت رو به جلو ویدیوبرندینگ شما داشته باشد.

پلتفرم‌های انتشار ویدیو برای اشتراک‌گذاری نظیر یوتیوب که از ثانیه‌به‌ثانیه رفتار مخاطب با ویدیو شما گزارش می‌دهند، درحقیقت چشمان تیزبین برندینگ براساس محتوای ویدیویی شما می‌شوند که با کمک آنها و اندکی تیزهوشی در بررسی داده‌ها می‌توانید سکان هدایت کشتی اطلاع‌رسانی و خلق تجربه برندتان را در دست بگیرید و در دریای متلاطم و پرخروش کسب‌وکارهای دیجیتال به ساحل امن موفقیت و آرامش برسانید.

0 نظر


لطفا وارد شوید و نظر خود را ثبت نمایید.

بهترین ها

  نام تعداد آزمون میزان موفقیت
Photo َAmeneh Darvishzadeh 1 100/00 %
Photo Mehrad Hashemi 1 100/00 %
Photo Noushmehr Norsobhi 1 100/00 %
Photo محمدحسین میرزایی 1 100/00 %
Photo مهدی حسین پور آقائی 1 100/00 %
Photo Farnoush Toghiany 21 98/36 %
Photo zahra namdari 46 98/21 %
Photo یاسمن محمدی پور 4 98/08 %
Photo Tara Mohammadi 3 96/43 %
Photo yasaman mohamadipur 51 95/86 %
Photo مهدی هنرمند 1 95/24 %
Photo محمدجواد ملائی اردستانی 3 94/44 %
Photo Arzhang Saberi 4 93/33 %
Photo Soheila Karimi 124 92/73 %
Photo aram farhmand 10 92/31 %
Photo یاشار اسکندری 98 91/14 %
Photo عباس پورمیدانی 1 90/00 %
Photo پریسا سلوکی شهرضایی 72 89/49 %
Photo ارشیا قلمکاری 33 89/23 %
Photo Matin Azimipour 30 88/17 %