سوالی دارید؟
تمایل دارید صفحه اینستاگرام کبیر را مشاهده نمایید؟

محتوای الکترونیکی

صفحه اصلی محتوای الکترونیکی

تاریخچه

تاریخچه
درمورد این ­که تاریخچه زبان برنامه نویسی پایتون چیست باید گفت، ­زبان برنامه­ نویسی پایتون، در اواخر دهه ۱۹۸۰، توسط « Guido Van Rossum» محقق هلندی ابداع شد. « Van Rossum» در سال ۱۹۸۹ پیاده ­سازی پایتون را آغاز کرد و آن را جایگزین زبان ABC معرفی کرد.
« Van Rossum»  در ۱۳ ژانویه ۱۹۵۶ در هلند متولد شد او به دلیل بهره­مندی از هوش و پشتکار فراوان به موفقیت­ های بسیاری دست پیدا کرد.

 « Van Rossum»  پایتون را زمانی که در مؤسسه ملی تحقیقات ریاضی و رایانه مشغول به کار بود ابداع کرد.

پیش از پایتون زبانی با نام ABC پیاده­ سازی شد که با مشکلات بسیاری روبرو بود اما برخی ویژگی­ های این زبان از دید Van Rossum خوب و کاربردی بودند. ازین رو او با بهره­ گیری از تعدادی از ویژگی­ های ABC، پایتون را پیاده ­سازی کرد. سیر تکاملی نسخه­ های مختلف پایتون به شرح زیر است.

نسخه نخستین: در فوریه ۱۹۹۱ « Van Rossum» مجموعه کدی با نام نسخه ۰/۹/۰ را منتشر کرد. این نمونه کد پایتون از تعدادی کلاس و روابط ارث­بری، استثنا ­گردانی یا Exception handling، توابع و انواع داده list، dict و str و سیستم ماژول­ هایی مانند ماژولای ۳ تشکیل شده ­بود.

-  نسخه۱: در ژانویه ۱۹۹۴ نسخه۱ پایتون تکمیل شد. ویژگی ­های جدیدی مانند ابزارهای برنامه نویسی Lambda، map، filter و Reduce. سپس در       سال ۱۹۹۵ نسخه۲/۱ معرفی شد. پس از آن « Van Rossum» از در مؤسسه ملی تحقیقات ریاضی و رایانه در هلند به شرکت ابتکارات و تحقیقات ملی در آمریکا رفت و مطالعه برروی پایتون را در آن­جا ادامه داد.

-  نسخه ­های بعدی پایتون تا ۴/۱: ویژگی­ های جدید مانند پشتیبانی از اعداد مختلط و آرگومان­ های ماژولا ۳ به چشم می­‌خورد. هدف Van Rossum، ایجاد امکان برنامه ­نویسی برای همه بود. به همین دلیل پروژه­ای به نام «برنامه ­نویسی کامپیوتر برای هرکس» را پایه­ ریزی کرد. پایتون در محور این پروژه قرار داشت به همین دلیل دستورات نحوی پایتون ساده و بسیار نزدیک به زبان انسان طراحی شده ­است. می­‌توان گفت که « Van Rossum» با شروع این پروژه نشان داد که هدف از ابداع پایتون چیست. نسخه۱ پایتون تا ۶/۱ زیر نظر شرکت ابتکارات و تحقیقات ملی پیاده سازی شد.

-  نسخه۲: نسخه۲ در سال ۲۰۰۰ زیرنظر بنیاد BeOpen منتشر شد و نسخه­ های ۱/۲، ۲/۲، ۵/۲، ۶/۲ نیز در این مجموعه منتشر شدند.

-  نسخه۳: این نسخه با هدف رفع نقص ­های نسخه قبلی طراحی شده و خاصیت عقب‌گرد ندارد. به این معنا که کدهای نوشته شده با پایتون نسخه ۲ را نمی­توان به راحتی به نسخه جدید ترجمه کرد.

 

0 نظر


لطفا وارد شوید و نظر خود را ثبت نمایید.

بهترین ها

  نام تعداد آزمون میزان موفقیت
Photo َAmeneh Darvishzadeh 1 100/00 %
Photo Mehrad Hashemi 1 100/00 %
Photo مهدی حسین پور آقائی 1 100/00 %
Photo zahra namdari 46 98/21 %
Photo یاسمن محمدی پور 4 98/08 %
Photo فرنوش طغیانی 17 98/06 %
Photo Tara Mohammadi 3 96/43 %
Photo yasaman mohamadipur 51 95/86 %
Photo محمدجواد ملائی اردستانی 3 94/44 %
Photo Arzhang Saberi 4 93/33 %
Photo Soheila Karimi 123 92/71 %
Photo aram farhmand 10 92/31 %
Photo یاشار اسکندری 98 91/14 %
Photo پریسا سلوکی شهرضایی 72 89/49 %
Photo ارشیا قلمکاری 33 89/23 %
Photo Omid Aghababaei 20 87/92 %
Photo سجاد آقابابایی 2 87/50 %
Photo محدثه درویشی 1 87/50 %
Photo Fardin Azhdari 27 86/58 %
Photo نازيلا حاجي صباغ 31 85/94 %

 محتواهای مشابه